Cautare

4153 de rezultate pentru "rezultate romana educatori titulari" (7.17 secunde)
Sute de afise bilingve, in limbile romana si maghiara, au fost tiparite pentru a promova referendumul intern, neoficial, avand ca tema autonomia Tinutului Secuiesc, care va fi organizat in 43 de localitati din zona municipiului Sfantu Gheorghe.
De data recenta, in Bulgaria, la Ruse, s-a desfasurat o intalnire la nivel politic a ministrilor secretari de stat, dar nu numai, intre partea romana si cea bulgara, in care s-au convenit, de comun acord, mai multe directii de colaborare pe Dunare.
Presedintele Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, a anuntat ieri ca partidul sau a depus la Camera Deputatilor un proiect de lege prin care etnicii maghiari din Romania sa fie obligati sa invete limba romana.
Cozmin Gusa a cerut marti demisia ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, sustinand ca la DNA exista un dosar pe numele acestuia legat de scandalul Posta Romana.
"Cetateanul Tariceanu mi se pare cam neserios pentru ca, in loc sa raspunda punctual acuzatiilor pe care eu le-am adus legat de scandalul Posta Romana, a considerat ca lucrurile pe care le spun il insulta si il calomniaza.
Delegatia romana a Partidului Popular European-Democrat European si-a afirmat pozitia in aceasta problema prin vocea europarlamentarului Sorin Frunzaverde, care s-a pronuntat impotriva declararii unilaterale a independentei acestei provincii, in conditiile in care ONU nu a gasit prevederi legale in care sa se incadreze actiunea administratiei din Kosovo.
O delegatie oficiala romana alcatuita din reprezentanti ai Consiliilor Judetene din Vaslui si Iasi nu a fost lasata sa intre ieri in Republica Moldova, fiind oprita in vama moldoveneasca Leuseni.
Persoanele care au pierdut cetatenia romana din motive neimputabile lor si descendentii acestora pana la gradul III pot depune cererea de redobandire sau acordare a cetateniei dupa obtinerea dreptului de sedere, fiind eliminat termenul de 4 ani de la data obtinerii acestui drept.
2) I-a sfatuit pe tinerii romani din Republica Moldova si din Transnistria sa ceara cetatenie romana;
O fetita in varsta de 9 ani de origine romana este ruda cu Michael Jackson. ... Mama Aiyanei-Lee Anderson este Nicole Formescu, o compozitoare de origine romana stabilita in Marea Britanie.
Tot in 1948, autoritatile romane comuniste i-au retras cetatenia romana. ... In 1997, presedintele Emil Constantinescu ii reacorda regelui cetatenia romana si dreptul de a vizita din nou Romania.
Justitia romana este inca monitorizata de Bruxelles. ... Inteleg suficient de bine romana ca sa pot discuta cu oameni care inteleg franceza. Interlocutorii mei vorbesc in romana, eu vorbesc in franceza si ne intelegem foarte bine.
Partea romana a subliniat faptul ca tara noastra doreste sa foloseasca experienta poloneza privind accesarea fondurilor europene, dar si in ceea ce priveste reorganizarea administrativa a tarii pe regiuni, reforma intreprinsa de catre Polonia in urma cu mai multi ani.
Romanii au fondat cateva sate in nordul Kazahstanului, in care si in prezent, comunitatea inca mai pastreaza limba romana si obiceiurile traditionale. ... Romanii pot vorbi liber limba romana, isi pot apara interesele si isi pot pastra nestingheriti traditiile.
Acest Panteon va trebui sa puna in valoare faptul ca natiunea romana este una dintre cele mai importante natiuni europene, care, in mod special in secolele XIX si XX, si-a adus o contributie remarcabila in dezvoltarea culturii si civilizatiei universale.
Din cele peste 40 de banci din Romania, (cele mai importante fiind Citi Bank, ABN Amro Bank sau BRD Groupe Societe Generale) se pare ca Banca Comerciala Romana continua sa tina capul de afis in planul credibilitatii si al sigurantei oferite clientelei sale.
Este vorba despre 3.500 de oameni, dintr-un total de 35.000, care vor fi mutati in societati noi, a mentionat directorul general al Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), Mihai Toader. ... Aceasta campanie vine dupa campania de vaccinare antihepatica pe care Posta Romana a derulat-o pentru propriii angajati.
10% din angajatii Companiei Nationale Posta Romana, respectiv 3.500 de angajati, vor fi disponibilizati pina la sfirsitul anului, aceasta masura fiind parte integranta din programul de management al companiei, a aratat directorul general CNPR, Dan Mihai Toader ieri, intr-o conferinta de presa.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in colaborare cu filiala locala a Fundatiei Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, lansarea proiectului "Training si educatie antreprenoriala in masaj".
limba si literatura romana : ... "Limba si literatura romana. ... "Limba si literatura romana, pentru gimnaziu - Testare nationala 2007" (29 de exemplare);
google-analytics.com